logo Šachtička

Csábítóan szép magaslaton

Sachticky, csupán 7 km-re Beszterce Bányától, a Pansky diel hegy nyergében helyezkedik el. A Šachtička hotel*** csábítóan szép magaslaton, ugyanakkor a várostól elérhető távolságban található.

A Pansky diel /1102 m tsz.f.m. / csúcsát megmászó turisták elé lenyűgöző látvány tárul – kedvező időjárási feltételek mellett teljes szépségében csodálhatják az Alacsony Tátra hegyvidékét. A szálló mellett húzódó erdei ösvényről pedig az alatta elterülő Spania Dolina falucskára és annak 12. század béli templomára nyílik gyönyörű kilátás.

A szálló üdülési, sportolási és szórakozási lehetőségek széles palettáját kínálja az itt megszálló vendégeinek. A pihenésen kívül iskolázások, továbbképzések, csapatépítő workshopok és szabadtéri események lebonyolításárra is lehetőség nyílik. A szálló légköre az alpesi hegyi szállókat idézi kellemes kandallóival, vadász relikviáival és számtalan a kikapcsolódásra alkalmas zegzugával. Kitűnő konyhánk még a legkifinomultabb vendég ízlésvilágát is képes kielégíteni.

A téli szezonban szállónk kényelmes sí központtá változik. Négy sífelvonó és jó néhány sífutópálya várja a síelni vágyókat. A csoportosan sportolni vágyóknak pedig jól felszerelt sportcsarnokuk ad lehetőséget.

RELAX KÖZPONTUNKBAN kellemesen feltöltődhetnek wellness szolgáltatásaink igénybevételével.

Reméljük, hogy szállodánk szolgáltatásaival képes lesz kivívni kedves vendégeink elégedettségét és reméljük, hogy mihamarabb újra ellátogatnak hozzánk.

Teret adunk az ide érkező csapatépítő közösségeknek és egyéb vállalati rendezvényeket is. Itt minden az Önök kényelmét és nyugodt kikapcsolódását szolgálja.

Legyen Ön is a vendégünk!

7 ok amiért érdemes hozzánk újra ellátogatni.

{gallery}hotel{/gallery}

Hogy jutnak el hozzánk?

Jelölje be a saját városát és nyomja meg az "Útkereső" gombot.

Élményvilág

Lovaglás

Lovaglás

Masszázs

Masszázs

Szauna

Szauna

Gyermekfarm

Gyermekfarm

Házi jellegű specialitásaink

Koliba Šachtičky

Tel hotel Šachtička