logo Šachtička

A hely ahová vendégeink szívesen visszatérnek

1. Lenyűgöző hegyvidék

Lenyűgöző hegyvidék Szlovákia szívében – jól megközelíthető helyen: CSAK 7 KM-RE AZ R1-s AUTÓPÁLYÁTÓL. A szálló Besztercebányától 7 kilométerre van mindössze.

2. Családbarát

Nyári szezon: a turisták is kerékpárosok paradicsoma. Téli szezon: síparadicsom. Családbarát szálló vagyunk.

3. Nyugodt légkörben dolgozhat

A város zajától elzárva, de elérhető közelségben a civilizációhoz zavartalanul dolgozhat szállónkban. Összesen 7 különböző méretű kongresszusi, illetve műhelymunkára alkalmas helyiséggel állunk a vállalatok rendelkezésére.

4. Megfelelő hely a kikapcsolódásra

Mindennapi problémáiról könnyen megfeledkezhet egy csésze illatosan gőzölgő kávé mellett, a szálló kellemes nyári teraszáról bámulva a hegyoldalon legelésző birkanyájat. Itt érezhetően megáll az idő a pihenni vágyó turisták számára.

5. Teret a sportolóknak

Sportklubok és egyéni sportolók számára ideális lehetőséget biztosítunk sportolásra a tengerszint felett több mint 1000 méternyire található szállodánkban. Vendégeink számára egy többfunkciós sportcsarnok áll rendelkezésre bármily sportesemény lebonyolítására.

6. Kitűnő minőségű, finom ételek

Az egyik legfőbb oka annak, hogy vendégeink visszatérnek hozzánk. Mi az egészségével is törődünk, hiszen valamennyi ételünk háztáji termesztésű alapanyag felhasználásával készül. Megkóstolhatja a szlovákiai legelőkön tenyésztett állatokból készített hús és vadételeinket és a környék gazdaságaiból származó tejtermékeket. Mellé kitűnő minőségű borokat, sört vagy eredeti, Szlovákia délvidékéről származó gyümölcsökből desztillált röviditalokat kínálunk.

7. Vendégszeretők és felelősségteljesek vagyunk

Szeretettel és tárt karokkal várjuk napsütötte éttermünkben, kávézónkban, a teraszon vagy a hagyományos szlovák pásztorkunyhóban a “kalyibában”.

{gallery}preco{/gallery}

Hogy jutnak el hozzánk?

Jelölje be a saját városát és nyomja meg az "Útkereső" gombot.

Élményvilág

Lovaglás

Lovaglás

Masszázs

Masszázs

Szauna

Szauna

Gyermekfarm

Gyermekfarm

Házi jellegű specialitásaink

Koliba Šachtičky

Tel hotel Šachtička