logo Šachtička

Élményvilág - A természet a legszebb játszótér

Svet zážitkov na ŠachtičkáchA természet a legszebb játszótér

Szállodánk egyedi helyzetéből adódóan a természet közelsége meghatározó jellegű. Ez a természet a kitűnő játszótérré alakulhat nemcsak a gyermekek számára.

A szálló területén egy igazi gyermekparadicsomot létesítettünk a kicsik számára. Van itt minden, ami az örömteli játszáshoz szükséges: mászókák, hinták, homokozók, trambulin és gyermekvár. Ha a pici ezeket megunja, akkor még mindig ott van az élő játszósarok, egy igazi „farm", ahol nemcsak megetethetik, simogathatják az itt élő pónikat, szamarakat, barikat, de ha kedvük van a hátukra is pattanhatnak. Ez ám az igazi mulatság!

Aktív pihenés

A szálló hatalmas udvarán mindenki megtalálja a neki tetsző sportjátékot, hiszen lehetőség nyílik itt focizni, teniszezni, kosarazni, petanqozni, tollasozni, de a közeli erdőnek köszönhetően még paintballozni is. Ha rosszra fordul az idő, akkor sem kell lekeseredni, mert multifunkcionális sportcsarnokunkban folytatódhat a játék. A hely bármilyen szabadtéri és csapatépítő foglalkozásra kitűnő lehetőséget nyújt. A téli sportok kedvelői számára ez egy ideális központ, hiszen a szállóból egyenesen a lesikló dombra vezet az út. A legkisebbek is kivehetik a részüket a téli sportok örömeiből, hiszen a lesiklópálya közvetlen közelében sí suli működik, de szánkázásra, hóember-építésre is lehetősége van kicsinek, nagynak egyaránt.

Hát nem nagyszerű?

A sportolást követően felüdülést egy pohár puncs elfogyasztása a szálló bárjában vagy a jacuzzi által nyújtott forró fürdő a csillagos ég alatt. Unatkozni garantáltan senki sem fog. Nem érdemes kilométerek százait távoli síparadicsomokba tartva elautózni, amikor szinte kartávolságnyira van Öntől egy ilyen nagyszerű hely.

Az egyik legnagyobb előnyünk, hogy csak 7 km-nyire vagyunk az R1 autópályától!

Ha egyszer betévedt ide, biztos, hogy újra visszatér!

Hogy jutnak el hozzánk?

Jelölje be a saját városát és nyomja meg az "Útkereső" gombot.

Élményvilág

Lovaglás

Lovaglás

Masszázs

Masszázs

Szauna

Szauna

Gyermekfarm

Gyermekfarm

Házi jellegű specialitásaink

Koliba Šachtičky

Tel hotel Šachtička