logo Šachtička

Élete legszebb napja az Alacsony-Tátra lenyűgöző környezetében

Svadba v srdci SlovenskaVan–e szebb egy romantikus esküvőnél, amelyet még szebbé tesz egy csipetnyi elegancia. Szállodánk személyzete nagy múltú tapasztalattal rendelkezik esküvők lebonyolításában. Világszínvonalú konyha, gyönyörű környezet a védjegye az általunk szervezett esküvőknek.

Szállodánk személyzete nagy múltú tapasztalattal rendelkezik esküvők lebonyolításában. Bízza hát a szakemberekre e felejthetetlen nap megszervezését, hogy gondtalanul ünnepelhessen. A terem díszítésétől kezdve az étlap megtervezésén keresztül a zene kiválasztásáig mindenben a segítségére állunk az ifjú párnak. A jelentős nap megörökítéséhez fényképészt és kameramant is biztosítunk. Bármilyen egyedi kérést készek vagyunk teljesíteni, legyen az tűzijáték, vendégcsomag vagy akár esküvő a természetben.

Az esküvői vendégsereg számára kellemes környezetben biztosítunk szállást. Az esküvőt követő „after partit" a szálló különleges népies jellegű csárdájában vagy akár piknik formájában is meg tudjuk szervezni.

Az igények és elképzelések egyeztetését követően az előkészítéstől a rendezvény lebonyolításáig gyakorlott házigazdaként és szervezőként ajánljuk segítségünket, hogy az esemény méltó, színvonalas és emlékezetes legyen, hogy az ifjú pár egymásra és szeretteire fordíthassa teljes figyelmét.

Élményvilág

Lovaglás

Lovaglás

Masszázs

Masszázs

Szauna

Szauna

Gyermekfarm

Gyermekfarm

Házi jellegű specialitásaink

Koliba Šachtičky

Tel hotel Šachtička