logo Šachtička

Sport

A szálló területén minden kedves vendégünknek lehetősége van sportolásra. Fitnesztermünk mellett asztali tenisz, tollaslabda. teniszpálya várja az ide érkezőket. Fedett sportcsarnokunkban lehetőség van rossz idő esetén is élvezni a sport nyújtotta kikapcsolódást. Röplabda, kosárlabda, teremfoci, tollaslabda vagy tenisz- ez mind egy helyen.

Számtalan kerékpár és turistaösvény várja azokat, akik a környékbeli településeket, mint a Špania Dolinát, vagy Staré Horyt, Donovalyt szeretnék meglátogatni.

Két golfpálya is található a szálló közelében.

  1. Golf and Country club HRON Sliač településen, mintegy 17 km-re a szállótól. A pálya szabványos 18 lyukú pálya ahol gyakorló pálya is van.
  2. Grey Bear Golf Course Tále településen található, 50 km-re a szállótól. Grey Bear az első szabványos 18 lyukú pálya Szlovákiában, ahol golftornákat is szerveznek.

Télen a szálló a téli sportok szerelmeseinek központjává válik. Elég felhúzni a síbakancsot és irány a karnyújtásnyira lévő pálya. A sípályák különböző nehézségi fokozatúak a kék jelzéstől a feketéig valamennyi nehézségi fok jelen van. A sí központ szolgáltatásai széleskörűek.(sí-szervis, sí-és snowboard felszerelés kölcsönzése, sí suli).

Élményvilág

Lovaglás

Lovaglás

Masszázs

Masszázs

Szauna

Szauna

Gyermekfarm

Gyermekfarm

Házi jellegű specialitásaink

Koliba Šachtičky

Tel hotel Šachtička